Revolutionaire Start-up Oscar Autoverhuur Vestigt zich in La Louvière

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Het Deense startup-bedrijf Oscar Autoverhuur (www.oscar.nl), dat ook al actief is in Nederland, heeft recentelijk een vestiging geopend in La Louvière. Na een succesvolle doorbraak op de Nederlandse autoverhuurmarkt, breidt Oscar zijn unieke bedrijfsmodel nu verder uit in België. De nieuwe locatie in La Louvière is een blijk van Oscar’s ambitieuze expansie in ons land.

Sinds zijn oprichting heeft Oscar Autoverhuur indrukwekkende prestaties geleverd. In 2021 en 2022 ontving de start-up de titel “Beste E-commerce Startup” van de Deense Kamer van Koophandel – een primeur in de geschiedenis van deze prestigieuze prijs. Daarnaast heeft Oscar in slechts twee jaar tijd meer vestigingen in Denemarken geopend dan de doorgewinterde autoverhuurders Sixt, Europcar en Avis samen. Bovendien telt de onderneming meer dan 100 locaties in Nederland en meer dan 30 locaties in België. 

Oscar’s innovatieve bedrijfsmodel is de sleutel tot hun succes. Ze werken samen met lokale autodealers, die voertuigen kunnen verhuren die normaal gesproken stilstaan. Dit samenspel van middelen stelt Oscar in staat om lagere prijzen aan te bieden dan hun concurrenten en uit te breiden naar kleinere steden en landelijke gebieden waar traditionele autoverhuurbedrijven niet winstgevend kunnen zijn.

De recent in januari 2024 geopende locatie in La Louvière, in samenwerking met Garage Moreno Srl, past perfect in deze strategie. Reeds biedt Oscar Autoverhuur hier een divers wagenpark aan bestaande uit zowel personenauto’s als bestelwagens. 

Wil je meer weten of een auto huren bij Oscar in La Louvière? Bezoek dan hun website op Oscar Autoverhuur La Louvière.

Met Oscar Autoverhuur nestelt er zich een veelbelovende mobiliteitspartner in onze regio. Het wordt interessant om te zien hoe deze nieuwkomer de autoverhuurmarkt in Halle en verder zal vormgeven!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category